Det vil spiller

I Oldstar Golfclub spiller vi som oftest stableford eller slagspil. Der er dog visse specielle matchformer, der skal indgå i sommerhavårets matchplan. Læs mere om disse under Spilleformer.
 
Selv om hvert point er vigtigt for den enkelte spiller, er det sociale element i højsædet i klubben. En golfrunde kendetegnes af smil, jokes og skæve bemærkninger. Og det er uanset hvornår på året, der spilles.

Vi spiller året rundt og det er kun få gange sket, at runden er blevet kortet ned til 9 huller. Vi har forsøgt at spille i 20 centimeter nysne og temperatur-rekorden er minus 11 grader.
 
Medlemmerne i klubben deltager ofte i hjemmeklubbens matcher, men det sker også, at der spilles på udebane. Således har medlemmer af klubben deltaget i Åbne Aalborgdage siden 2003.

Oldstars Golfclub udfordre juniortalenterne i Kaj Lykke Golfklub i hulspil en gang årligt. I september dyster unge og "gamle" i en greensome-dyst, hvor der hygges og tales på kryds og tværs, trods aldersforskellen.
Proportioner:
 
1) Matcherne skal spilles som anført i matchplanen dvs. spilleform, dato og klokkeslæt. 

2) Et flertal ( af klubbens medlemmer) kan dog beslutte at flytte matchen.
 
Dette kan ske senest 1 uge før den pågældende match. Alle medlemmer skal informeres om dette. 

3) Ved deltagelse i Kaj Lykkes Klubmatcher får man 2 klubpoint (der kan ikke spilles om placeringer, da det ikke er sikkert, at man selv er herre over resultatet) 

4) Ved deltagelse i spil på fremmede baner tildeles ligeledes 2 klubpoint.
 

Jyder Cup

Vinderen af sommersæsonen på ulige år og vinderen af den efterfølgende vintersæson, har æren af at blive holdkaptajner på den efterfølgende Jyder Cup, der spilles over tre dage i slutningen af september.
Turneringen afvikles samtidigt med Ryder Cup.
 
Derfor er deltagerne indlogeret i et kloster eller en herregård, så de sammen kan følge proffernes turnering på storskærm, når de selv har færdigspillet et tilsvarende setup.

Turneringe forsøges gennemført af 16 mand, så alle spillere deltager i to foursomes, to bestball og søndagens singler.

W.C. Fields et ikon

William Claude Dukenfield, den amerikanske skuespiller, der havde sin storhedstid i begyndelsen af tonefilmsdagene, hvor han med stort komisk talent skabte misantropiske figurer, ofte opblæste og fordrukne tøffelhelte, mindes ved en enkelt match hver sommer.

W. C. Fields Memorial spilles iført stråhat, ligesom gin er et naturligt ingridiens i feltflasken.

Old Stars Golfclub