Arkivet

Herunder er der links til tidligere ture, klubben har arrangeret.

Østrig maj 2007
 
 
 
 
 
 

Minder fra ture og matcher

Når man er grebet af golfspillet, vil man spille hvorsomhelst - nårsomhelst.

Oldstars Golfklub spiller ofte greenfee og deltager i turneringer rundt omkring i Danmark. Og når konerne giver os lov - eller vejret er for råt i Danmark, smutter vi til golfbaner andre steder i Europa.

Her på siden er der tekst og billeder fra storslående golfoplevelser i Østrig, Jyder Cup - klubbens egen pendent til Ryder Cup - der blev spillet på Sebber Kloster, og golf blandt palmer og grankogler lidt syd for Lisabon i Portugal.

Kig dig lidt omkring!

Alicante 2 2016 Et lille sluttet selskab på to personer smuttede på en , måske rigeligt komprimeret, forårstur tur til Alicante i starten af marts.
Valle del Este: Tre Oldstar-medlemmer og en hangaruond stak for en kort bemærkning af til noget, der minder om golfspillets paradis på denne årstid. Ingen sne, sjap eller vintermåtter. Bare golf, som det er sjovest at spille.
Se billeder og læs beretning her.
Freddy inviterede på mad i restauranten efter søndagsrunde på hjemmebane den 18. januar i anledning af sin 70-års fødselsdag. Sikke et måltid!
klik og læs mere.
Mens de spillede Ryder Cup på Gleneagles i Skotland, spillede medlemmer af Old Stars Golfklub, samt inviterede gæster fra Midtjylland, Fyn og København Jyder Cup på Als. Klik og læs mere her
En lille flok på inspirationstur til Made in Denmark, hvor Oldstars medlemmerne havde logi og egen bane på Sebber Kloster.

Se de kendte og mindre kendte ansigter her 
16 spillere, medlemmer af Oldstars Golfclub og inviterede gæster, spillede i 2012 Jyder Cup (Ryder Cup setup) på Sebber Kloster i Nibe i Nordjylland.
En fantastisk oplevelse, der vil blive holdt i hævd i klubben. Klik her og se mere
Seks spillere, fire Old Star medlemmer og to gæster drog i sensommeren til Østrig, tre dage efter landet oplevede det tidligste snefald siden 1929.
Vi frygtede det værste, men havde fire dage i højt solskin med temperaturer mellem 20 og 22 grader.
Klik her og se mere
Seks mand tog fem dage til Aeroeira Golf Resort syd for Lissabon, for at få vinteren lidt på afstand. Sådan gik det desværre ikke helt. Rimfrost i morgentimerne - men der var ingen vintermåtter og greens var fine. Og så var der det sociale liv, der som altid er et kapitel for sig selv.  Se mere her!
Old Starts Golfclubs medlemmer besøger med mellemrum Østrig, hvor der bland andet spilles golf. Vores vært er Gert, der er afterski - og aftergolf mester i Zillertal
Klik her og se mere 
Old Stars Golfclub