Høje scores trods sommerbane

Skrevet af Kim Thorsen
2016-03-20 12:00
Der var forår i luften – og hele 12 mand til start, til søndagens match, der dog startede i køligt gråvejr. Men det viste sig ikke at være noget problem, at vinden til en start var frisk og temperaturen lav, for vinder scoren var 44 point, som Jens bragte sikkert i klubhuset.

Da Per Thiim sikrede sig tredjepladsen med 38 point, ser det ikke ud til, at der kan ske de store forskydninger i den endelige stilling for vintersæsonen på de sidste to runder, der spilles på hjemmebanen den 27. marts og 3. april.

Søndagens scores lover godt for sæsonstarten til sommerhalvåret, hvor der atter skal reguleres. Så har vi andre måske en chance for, at komme til fadet!
Vintersæsonens sidste runde spilles i Kaj Lykke Golfklubs åbningsmatch, der afholdes den 3. april. Der spilles Sokrates, men det burde ikke være noget problem, hvis man blot husker at notere sin egen score hul for hul.
Tilmelding er dog vigtig. Skynd dig at tilmelde dig matchen på Golfbox, hvis du vil spille med.

PS. Skulle der være fejl i ovenstående beklager vi, da scorekortet ikke er lagt online.Høje scores trods sommerbane

Old Stars Golfclub